tiistai 22. lokakuuta 2013

Aloitussilmukka

Olen vuosia sisustanut, ihaillut kauniita koteja (myös omaani, aina kun olen saanut jotakin kaunista aikaseksi), näpertänyt ja pipertänyt. Parhaalla ystävälläni onkin tapana kylään tullessaan kiertää huoneet pikaisesti läpi ja kysyä, eikö nyt todellakaan ole mitään sisustus- tai askarteluprojektia meneillään. 

Kaikkea tekemistäni yhdistää se, että se tehdään yksinkertaisesti, mielellään edullisesti ja lopputulos on nätti. Ostetaan vehkeet ja tarpeet ja aletaan toimeen. Se mitä ei osata, opetellaan. Aikaisemmin tätä opettelua on haitannut käsittämättömän lyhyt pinna ja halu saada valmista nyt eikä viidestoista päivä. Tapetointi, maalaus ja muu pieni remontointi ovat olleet hanskassa jo monta vuotta, joten oli aika nostaa panoksia. 

Siispä viime kesänä kokosin hermoni (ja kaikki niiden riekaleet) ja päätin parantaa onnetonta malttiani. Päätin opetella virkkaamaan. Sitten opettelin neulomaan ja nyt aion opetella ompelemaan. Tästä alkaa näpertelypäiväkirjani. Luultavasti sekaan livahtaa myös sananen elämän muista silmukoista. Sekä ehkä jokunen hääaskartelu ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti