keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Ihanat elikot


Mieheni on oikeassa: meillä on liikaa lyhtyjä. Siis aivan helkkaristi lyhtyjä, tuikkukippoja, hurrikaaneja, maljoja ja kynttilävermeitä aivan joka lähtöön. Miehet ovat useimmiten oikeassa. Useimmiten, eli useammin kuin naiset.

Mutta silti! Siis kuinka söpö saattoi tuo vihoviimeinen hypermarketin hyllyn päädyssä keikkunut lyhty olla? Pakkohan se oli ottaa mukaan kotiinviemisiksi, pilkkahintaan vielä!
Tämä sarvipääaiheinen ihanuus havahdutti minut huomaamaan, että silmää on viime aikoina hivellyt näköjään aika moni muukin elikkoaihe! 


Pitkäkorvaa kaulaan
Unipuussa roikkuvat sovussa sekä maukut että huutNämä ihanat Qualy Hook Sparrow -koukut oli ihan pakko tilata vessaa ilahduttamaan, kun ne joskus netin syövereissä vastaan lentää lehahtivat. Ne ovat hurmaavat, vaikka niihin ripustaisi navettahaalarit!

Tsirp!


Ja tästä se eläinkuosihullutus sitten lähti. Seinällämme on nelistänyt jo vuosia Äkkijyrkän ilakoiva lehmälauma. Ja jotta sorkkaporukka olisi riittävän vaikuttava, korkeudessa ei ole säästelty: lemmuja on yli 2,8 metrin mitalta! Siitä tulee yhä päivittäin hyvä ja positiivinen fiilis!Ja taas sai materialistinen minäni halvalla nannaa. Oih!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti